Skip to content

Jouw tekst binnen 24 uur nagekeken?

Dat kan met de spoedservice!

Vraag spoedservice aan

Opdrachtformulier

Opdracht per e-mail?

Dat mag ook! Klik op deze button en stuur je document.

Wat klanten over Karin zeggen

Reacties van klanten

 • positive review  Karin zou ik iedereen aanbevelen. Duidelijk en snelle communicatie vanuit haar kant. Karin had binnen een paar uur mijn hele verslag nagekeken en gecorrigeerd op grammatica en spelfouten. Ik zat met een deadline waarmee ze goed rekening heeft gehouden. Bedankt en tot de volgende keer!

  Liibaan Ng Avatar Liibaan Ng
  January 20, 2021

  positive review  Taaltrainer Karin raad ik iedereen aan. Super snelle service en neemt echt de tijd voor je verslagen. Verslagen ruim op tijd terug ontvangen dan afgesproken.

  Oum Inas Avatar Oum Inas
  September 3, 2020

  positive review  Mijn verslag is door Karin nagekeken en gecorrigeerd.. binnen een paar uur weer retour. Heel fijn, heel snel en zeer goed corrigeert. En zij communiceerd heel goed. Ik ben meer dan tevreden!!

  Glynes Bel Babel Avatar Glynes Bel Babel
  July 16, 2020
 • positive review  Ik heb mijn scriptie bij Karin ingeleverd en kreeg het binnen twee dagen terug vrij snel dus! Mijn scriptie heb ik daarna verbeterd op taal en is vervolgens goedgekeurd door mijn begeleider. Kortom zeker een aanrader

  Emel Zeynep Yildiz Avatar Emel Zeynep Yildiz
  July 16, 2020

  positive review  Fijne manier van nakijken. Binnen een aantal uur mijn verslag al terug, met heel veel suggesties waar ik wat aan had. Heel erg bedankt!

  Michelle van Renswoude Avatar Michelle van Renswoude
  June 18, 2020

  positive review  Een erg fijne en goede manier waarop het nakijken van, in mijn geval, mijn scriptie is gedaan! Voor elke student die twijfelt over de opbouw van zijn/haar geschreven stuk een echte aanrader! Daarnaast ook nog eens erg snel! Overigens kwam ik tijdens het doorlezen van de correctie grappige foutjes tegen, wat ook leuk is om terug te lezen!

  Panagos Iliadis Avatar Panagos Iliadis
  May 27, 2020
 • positive review  Karin heeft mijn scriptie gecontroleerd op taal- en spelfouten. Na het eerste contact is ze direct aan de slag gegaan, waardoor ik de volgende dag al feedback kreeg. De gegeven feedback was erg nuttig. Kortom, snel en goed!

  Stijn van den Broek Avatar Stijn van den Broek
  May 27, 2020

  positive review  Ik ben super blij met Karin! Ze verbetert mijn teksten, maar wijkt niet te veel van mijn eigen schrijfstijl af. Ook gaf ze mij een positieve boost met motiverende en geïnteresseerde feedback en ik kreeg mijn tekst super snel terug. Echt een aanrader, super bedankt Karin!

  Leonie Oomen Avatar Leonie Oomen
  May 27, 2020

  positive review  Karin staat altijd klaar om te helpen, bedankt! Ze biedt een top service aan en ze is ook nog eens snel klaar.

  Romaissa RB Avatar Romaissa RB
  April 15, 2020
 • positive review  Karin heeft geholpen met een super snelle service bij het nakijken van mijn bachelorproef. Betrouwbaar en voor een betaalbare prijs super resultaat behaald! Bedankt Karin 😊

  Niki Nijenhuis Avatar Niki Nijenhuis
  February 3, 2020

  positive review  Karin kijkt stukken snel en zorgvuldig na.

  Angela Atema Avatar Angela Atema
  February 2, 2020

  positive review  Heb mijn verslagen laten nakijken en worden niet meer op spelling afgekeurd. Karin kijkt het snel en netjes na waardoor je het verslag niet een week eerder af moet hebben. Prijs kwaliteit is erg goed.

  Sanne Schoenmakers Avatar Sanne Schoenmakers
  February 2, 2020
 • positive review  Karin geeft hele leuke NT-2 lessen en creërt een onspannende sfeer in de klas. De cursisten durven steeds meer Nederlands te spreken, voelen zich veilig en zijn niet bang om fouten te maken. Dit komt omdat Karin zo vriendelijk en open is! Zeker een aanrader!

  Anna Lech Avatar Anna Lech
  January 30, 2020

  positive review  Bij het schrijven van mijn profielwerkstuk en verscheidene essays op de universiteit heeft Karin me enorm geholpen. Het zit hem net in de woordkeuze en de opbouw van de zinnen. Ze heeft mijn teksten echt naar een hoger niveau gebracht!

  Bo Oppe Avatar Bo Oppe
  January 26, 2020

  positive review  Ik heb Karin om hulp gevraagd om mijn manifest te controleren. Hier ben ik ontzettend blij mee geweest. Ze heeft veel feedback gegeven en taalfouten eruit gehaald. Super bedankt Karin!

  Noelle Kamsteeg Avatar Noelle Kamsteeg
  January 25, 2020